Carlos Verona over overstap naar Lidl-Trek: “Ik kan veel leren van mijn toekomstige ploeggenoten”
foto: Cor Vos
maandag 4 september 2023 om 11:27

Carlos Verona over overstap naar Lidl-Trek: “Ik kan veel leren van mijn toekomstige ploeggenoten”

Carlos Verona verruilt Movistar na vijf jaar voor Lidl-Trek, waar de 30-jarige Spanjaard voor twee jaar een contract heeft getekend. In het persbericht van zijn nieuwe ploeg laat Verona weten dat hij zich wilde blijven ontwikkelen als wielrennen. “Daarom was dit het juiste moment om op zoek te gaan naar een nieuwe ploeg.”

“Ik wil met nieuwe doelen en motivatie genieten van de beste jaren in mijn carrière. De mogelijkheid om een contract te tekenen bij Lidl-Trek kwam precies op het juiste moment. Alles gebeurt met een reden en ik ben heel blij met het avontuur dat me te wachten staat.”

“Wat me het meeste aanspreekt aan Lidl-Trek is de manier van koersen”, doet Verona zijn verhaal. “Je voelt hier echt dat iedereen voor zijn team vecht, dat ze altijd meerdere kaarten hebben om te spelen en vooral ook dat de renners onderling plezier maken. Ik kijk er naar uit om onderdeel uit te maken van zo’n internationale groep renners.

De Spaanse coureur denkt tot slot ook dat hij veel kan leren van zijn nieuwe teamgenoten. “En zij natuurlijk ook van mij. Ik kijk er naar uit om mijn kennis te delen en hard te werken voor de kopmannen. Daar houd ik het meeste van, al wil ik ook mijn eigen kansen grijpen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.