Mettepenningen houdt Sweeck uit handen Tormans CX: “Einde speculaties”

maandag 1 maart 2021 om 14:34
Mettepenningen houdt Sweeck uit handen Tormans CX: “Einde speculaties”

foto: Cor Vos

Van een transfer van Laurens Sweeck naar Tormans CX is geen sprake. Dat laat Jurgen Mettepenningen, ploegbaas van Pauwels Sauzen-Bingoal, weten op sociale media. “Laurens heeft nog een contract tot eind 2022 bij Pauwels Sauzen-Bingoal. Bij deze dus einde speculaties”, aldus Mettepenningen.

Namens Tormans CX liet sponsor Jan Tormans weten dat gesproken is om Laurens Sweeck tussentijds aan te trekken. Hij zou er ploegmaat kunnen worden van Corné van Kessel en Quinten Hermans. “We zijn aan het bekijken hoe we ons team kunnen versterken met een goede veldrijder. Ik heb al gesproken met Laurens en ook met Jurgen Mettepenningen”, vertelde Tormans.

“Ze zijn wel bereid, maar Mettepenningen wil dat Laurens zijn contract uitdoet We zullen proberen naar een middenweg te zoeken”, ging de sponsor verder. “Laurens zou heel graag bij ons komen rijden. Dan kunnen we ook iets meer crossen winnen.”

Niet lang nadat de grote man achter Tormans zich had uitgesproken bij RTV, reageerde Mettepenningen op Twitter. De manager van Pauwels Sauzen-Bingoal maakte van de geruchten een einde: hij houdt Sweeck aan zijn contract.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair