Van Avermaet en Naesen leiden AG2R Citroën in Milaan-San Remo
foto: Cor Vos
donderdag 18 maart 2021 om 10:25

Van Avermaet en Naesen leiden AG2R Citroën in Milaan-San Remo

AG2R Citroën rekent in Milaan-San Remo op de twee Belgische kopmannen. Greg Van Avermaet en Oliver Naesen toppen de selectie van de Franse WorldTour-ploeg in La Primavera, waar Andrea Vendrame nog een gevaarlijke outsider is.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Naesen weet hoe het is om op het podium te staan in San Remo. In 2019 moest ‘Oli’ genoegen nemen met een tweede plaats achter Julian Alaphilippe. Van Avermaet kwam in dertien deelnames aan Milaan-San Remo niet tot een podiumplaats; zijn beste uitslag is een vijfde plaats in 2016.

Andrea Vendrame zou eventueel kunnen gokken op een sprint, mocht hij kunnen overleven in de finale. In Tirreno-Adriatico wist hij in de openingsetappe vierde te worden in de massasprint. Eerder dit jaar werd hij ook nog achtste in Trofeo Laigueglia.

Alexis Gougeard, Stan Dewulf, Gijs Van Hoecke en Michael Schär maken het zevental van AG2R Citroën compleet.

Selectie AG2R Citroën voor Milaan-San Remo 2021 (20 maart)
flag-be Stan Dewulf
flag-fr Alexis Gougeard
flag-be Oliver Naesen
flag-ch Michael Schär
flag-be Greg Van Avermaet
flag-be Gijs Van Hoecke
flag-it Andrea Vendrame

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.