Vuelta 2020: Team Sunweb laat Ilan van Wilder (20) debuteren in grote ronde

Vuelta 2020: Team Sunweb laat Ilan van Wilder (20) debuteren in grote ronde

Thymen Arensman - foto: Cor Vos

Team Sunweb heeft zijn selectie voor de komende Vuelta a España op papier. De Duitse formatie geeft heel wat jongeren de kans om zich te bewijzen in een grote ronde. De oudste renner in de selectie is Jasha Sütterlin, maar de Duitse hardrijder is ook nog altijd maar 27 jaar.

De selectie bestaat verder uit Thymen Arensman (20), Mark Donovan (21), Ilan Van Wilder (20), Robert Power (25), Michael Storer (23), Max Kanter (22) en de 22-jarige Martin Salmon. Ploegleider Marc Reef over de Vuelta: “We willen ook in Spanje in de winning mood blijven. We bekijken de Vuelta echt dag per dag.”

“We zullen de komende weken op jacht gaan naar dagsucces. We starten hier met een jonge en talentvolle groep en het is ook belangrijk om aandacht te besteden aan de ontwikkeling van de renners. Dat kan perfect in een grote ronde.” Arensman, Donovan, Kanter, Salmon en Van Wilder maken hun debuut in een grote ronde.

Reef: “Jasha (Sütterlin, red.) brengt de nodige ervaring met zich mee, maar zal ook zijn debuut in de Vuelta maken. Robert (Power, red.) en Michael (Storer, red.) maakten vorig jaar al deel uit van de Vuelta-selectie en onze successen. We hopen het seizoen op een mooie manier af te sluiten.”

Selectie Team Sunweb voor Vuelta a España (20 oktober – 8 november) 
flag-nl Thymen Arensman
flag-gb Mark Donovan
flag-de Max Kanter
flag-au Robert Power
flag-de Martin Salmon
flag-au Michael Storer
flag-de Jasha Sütterlin
flag-be Ilan van Wilder

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.