Samuel Sanchez: ”Wil blijven koersen, maar de realiteit is anders”
vrijdag 15 november 2013 om 16:56

Samuel Sanchez: ”Wil blijven koersen, maar de realiteit is anders”

Samuel Sanchez

foto: Sirotti

Samuel Sanchez is niet in gesprek met Wanty-Groupe Gobert. Dit zegt de Spanjaard tegen Biciciclismo. Eerder deze week meldde ploegleider Hilaire Van der Schueren nog dat de klimmer de keuze had tussen de nieuwe Belgische ploeg en een Amerikaans team. ”Ik heb geen overeenkomsten, noch gesprekken met ploegen”, zegt SamSan.

”Ik ben momenteel nog steeds renner van Euskaltel-Euskadi en dat blijft voorlopig zo, tot er iets nieuws komt. Ik wil heel graag blijven koersen, maar de toekomst ziet er tot nu toe niet goed uit”, zegt Sanchez, die daarmee aangeeft weinig hoop te hebben op een snelle oplossing.

Eerder al werd Sanchez gelinkt aan de nieuwe ploeg van Formule 1-coureur Fernando Alonso, maar dat project vond geen doorgang. Daarna werd zijn naam genoemd bij het Saxo Bank van Bjarne Riis, alvorens Wanty-Groupe Gobert opkwam als mogelijk nieuwe werkgever van de Olympisch kampioen van 2008. Euskaltel-Euskadi, de ploeg waar hij al zijn hele carrière voor rijdt, stopt na dit jaar met de sponsoring.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.