Tour 2022: AG2R Citroën laat Greg Van Avermaet thuis, focus op Ben O’Connor
foto: Cor Vos
donderdag 23 juni 2022 om 11:29

Tour 2022: AG2R Citroën laat Greg Van Avermaet thuis, focus op Ben O’Connor

AG2R Citroën neemt Greg Van Avermaet niet mee naar de Tour de France. Dat heeft de ploeg vandaag in een persbericht laten weten. De Franse WorldTour-ploeg mikt op een goed klassement met Ben O’Connor, die vorig jaar vierde werd.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Stan Dewulf heeft wel een plekje in de Tourselectie bemachtigd. Dewulf kan rap aankomen en sprintte dit jaar al een aantal keer naar een paar korte ereplaatsen. Ook voor Oliver Naesen is er plek.

Geoffrey Bouchard, Benoit Cosnefroy, Mickael Cherel, Bob Jungels en Aurelien Paret-Peintre maken de selectie compleet. Jungels eindigde recentelijk nog als zesde in de Ronde van Zwitserland.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.