Ruben Apers (Flanders-Baloise) zoekt op X naar een nieuwe ploeg
foto: Cor Vos
dinsdag 19 september 2023 om 11:11

Ruben Apers (Flanders-Baloise) zoekt op X naar een nieuwe ploeg

Ruben Apers heeft nog geen contract voor 2024. De 25-jarige renner, die de voorbije drie seizoenen uitkwam voor Flanders-Baloise, maakt daarom gebruik van sociale media om een ploeg proberen te vinden. In een post op X – voorheen Twitter – maakt hij kenbaar dat hij nog opzoek is naar een team voor volgend jaar.

Apers maakte in 2021 de stap naar de beroepsrenners, nadat hij drie jaar lang uitkwam voor de opleidingsploeg van (toen nog) Lotto Soudal. In zijn tijd bij Flanders-Baloise reed hij meerdere WorldTour-klassiekers en was hij in die koersen veelvuldig in de aanval te zien. Zo zat hij dit voorjaar nog in de vroege ontsnapping tijdens Luik-Bastenaken-Luik. Zijn meest in het oog springende resultaat van de afgelopen drie jaar is een zesde plaats in de Egmont Cycling Race 2022.

WielerFlits sprak Apers nog na afloop van de Scheldeprijs, begin april. Ook daar zat hij in de vlucht van de dag. Bij die gelegenheid liet hij al weten dat hij een aflopend contract heeft bij Flanders-Baloise. “Vorig jaar heb ik maar bijgetekend voor een jaar, dus het zal dit jaar ook een beetje rijden voor mijn contract zijn”, klonk het toen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.