Jumbo-Visma in vertrouwde opstelling naar de Ronde van Vlaanderen
foto: Cor Vos
vrijdag 5 april 2019 om 15:18

Jumbo-Visma in vertrouwde opstelling naar de Ronde van Vlaanderen

Jumbo-Visma heeft de zeven namen gepresenteerd, die zondag aan het vertrek staan van de Ronde van Vlaanderen. Wout van Aert is de beoogde kopman bij de Nederlandse formatie, die dezelfde renners al selecteerde voor Gent-Wevelgem en de E3 BinckBank Classic

Van Aert debuteerde vorig seizoen met een knappe negende plek in de Ronde. Dit jaar bleek hij al een vaste waarde in de voorjaarsklassiekers met podiumplaatsen in Strade Bianche en de E3 BinckBank Classic. De Belg bepaalde vorig weekend in Gent-Wevelgem nog op straffe wijze het tempo tijdens de eerste passage van de Kemmelberg, waar alleen Zdeněk Štybar kon volgen.

Van Aert treft met Maarten Wynants ook een landgenoot in de selectie van Jumbo-Visma, die voorts vier Nederlanders telt: Pascal Eenkhoorn, Taco van der Hoorn, Danny van Poppel en Mike Teunissen. De Noor Amund Grøndahl Jansen maakt het team compleet.

Selectie Jumbo-Visma voor de flag-be Ronde van Vlaanderen 2019
flag-be Wout van Aert
flag-nl Pascal Eenkhoorn
flag-no Amund Grøndahl Jansen
flag-nl Taco van der Hoorn
flag-nl Danny van Poppel
flag-nl Mike Teunissen
flag-be Maarten Wynants


Lees ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de Ronde van Vlaanderen met daarin een vooruitblik op de kansen van de favorieten en via welke kanalen je de koers kan volgen.


RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.