Valverde tekent bij tot en met 2019
foto: Sirotti
donderdag 20 oktober 2016 om 09:37

Valverde tekent bij tot en met 2019

Alejandro Valverde blijft ook de komende drie seizoenen bij Movistar. De 36-jarige Spanjaard heeft zijn contract bij het team van Eusebio Unzué met drie seizoenen verlengd. Het was al bekendgemaakt dat hij zou blijven, maar nu heeft El Imbatido zelf de duur van de verbintenis geopenbaard.

Liefhebber
Valverde is een liefhebber van de sport en wil niet van stoppen weten. Dat zet hij kracht bij met zijn nieuwe contract. “Nu is het officieel. Ik ben erg blij dat ik de komende drie seizoen bij mijn Movistar-familie mag blijven. In ieder geval tot en met 2019”, schrijft de Spanjaard op Twitter. Valverde geldt als een van de beste wielrenners na de milleniumwissel, met onder meer de eindzege in de Vuelta a España van 2009, het eindpodium in zowel de Tour de France als de Giro d’Italia en legio overwinningen in diverse klassiekers en monumenten. Tevens won hij al vier bronzen en twee zilveren medailles op verschillende wereldkampioenschappen. Ook Nairo Quintana blijft tot en met 2019 verbonden aan Movistar.

RIDE Magazine
51 Reacties
Sorteer op:
21 oktober 2016 12:19
Dumoman;
Ik begrijp nog steeds niet wat voor wielrenliefhebber je bent ??
Geweldig nieuws, ik had het al op zijn website gelezen als fan van Alejandro.
Zijn laatste jaren zal het waarschijnlijk wat minder gaan , maar het is heerlijk als hij al meedoet .Wat een kanjer en een sympathieke sociale man.
gr Yara

Om te reageren moet je ingelogd zijn.